Bilder från Huskvarna folketspark

    

   

   

 

Erkki lagar avgassystemet.

På knutstorp ring åkte jag av banan under träningen, jag märkte att det gick för fort över NGK-krönet och valde att släppa ut bilen på gräset rakt fram. Men gräset var inte plant vilket resulterade i några hopp med bilen. Jag slog sönder bakre fästet till avgassystemet och främre läppen till framspoilern. Igår var Erkki i garaget och lödde ihop fästet. Så nu är allt på plats och färdigt för utställningen i Huskvarna folketspark på onsdag kl 18.00.  http://www.huskvarna.folketspark.com/motor/


Jnytt om BMW Cup

http://www.jnytt.se/nyhet/25515/pallplatser-for-johansson-och-warnbring-i-bmw-cup



Film från Ring Knutstorp.

Pallplats på Knutstorp

Första racet på lördagen fick jag till en hyfsad start och låg länge fyra ett tag även trea. Men jag hittade inte den farten jag skulle haft, om jag jämför tider körde jag snabbare än förra året. Men jag körde alldeles för sakta över NGK krönet.  Vilket gjorde att jag blev kraftigt uppvaktad bakifrån av Tobias Biörs. Tobias gjorde några försök till omkörningar men lyckades inte förrens några varv innan mål, backen innan hårnålen blockade jag vänster men bromsade lite för sent och fick dåligt med fart upp mot hårnålen. Tobias körde om mig precis innan hårnålen och jag fick sladd precis i hårnålen när vi låg jämsides vilket resulterade i en liten sammanstöt. Men det gick bra för oss båda. Under söndagens hade jag förbättrat bakre kräningshämmaren eftersom den hade suttit löst under första racet. Så under fria träningen skulle jag ut och testa bilen. Testet slutatade med en avåkning, ganska odramatiskt men avgassystemet och den nedre frontspoilern fick sig några smällar.
Race två gjorde jag en bedrövligt dålig start men fick häng på Tobias Biörs, men jag hade riktigt dåligt flyt i varvningarna, och kunde alldrig göra en riktig attack. Jag kämpade på och pga tekniskt fel på Martin Skoogs bil kunde jag rulla in som trea. Filmen från race två kommer snart.
Ett stort tack till Andreas och fam Skoog för all service och catering.

Resultat race 1 http://www.bmwsc.com/website1/1.0.1.0/280/RaceReduced%20-7%20Class.pdf

Resultat race 2 http://www.bmwsc.com/website1/1.0.1.0/280/RaceReduced%20-8%20Class.pdf

Film från deltävling 7.
 

Film från deltävling 8.

RSS 2.0